RMV – XI. Studentská konference o Balkánu

Upozorňujeme, že se 11.října od 10 hodin bude v prostorách MZV ČR (Černínský palác) konat XI. ročník studentské konference o Balkánu.

Jedná se o konferenci a soutěž určenou vysokoškolským studentům. Hlavní náplní konference je prezentace studentských odborných příspěvků na libovolné téma týkajícího se balkánských zemí (např. kultury, politické a ekonomické situace, důležitých historických momentů, regionálních i mezinárodních vztahů atd.). Studenti tak mají příležitost získat nové zkušenosti a vědomosti při psaní vlastní odborné práce na jimi zvolené téma a její obhajobě na konferenci. Samotná práce i její prezentace na konferenci bude hodnocena odbornou porotou. Autor nejkvalitnější, nejzajímavější a zároveň nejhodnotnější práce získá cenu ve výši 15 000 Kč. Tato finanční odměna bude určena na úhradu nákladů spojených se studijní cestou do nějaké z balkánských zemí. Zároveň je konference otevřena i hostům, kteří nemají zájem prezentovat vlastní práci, ale pouze se zúčastnit jako posluchači či diskutující.

Odpoledne bude následovat odborná konference týkající se integrace západního Balkánu, na kterou se můžete přijít podívat.

Studentská konference Balkán- pozvánka + program 2017

Studentská konference 2017_pravidla

V příloze Vám zasílám pozvánku. Bližší informace naleznete na stránkách RMV. V případě jakéhokoliv dotazu se, prosím, obraťte na email rmv@rmv.cz